Vacature psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG)

13/06/2019 Vacature psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG)

Vacature psycholoog vanaf 1 augustus met een GZ-opleidingsplaats vanaf januari 2020.

Als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG) verricht je tijdens de postmasteropleiding behandelingen bij patiënten met uiteenlopende psychische klachten en verschillende maatschappelijke en culturele achtergronden. Je verricht naast psychodiagnostiek klacht- en persoonsgerichte behandeling. Daarbij maak je gebruik van evidence based behandelingen en werk je vanuit verschillende therapeutische referentiekaders, zoals cognitieve - en gedragstherapie, systeemtherapie en groepstherapie.

Vanaf 1 augustus (of uiterlijk 1 september) start je als psycholoog om vervolgens vanaf januari 2020 te starten met de opleiding tot GZ-psycholoog. Voor de periode tot januari betreft het een fulltime dienstverband van 36 uur. Vanaf januari 2020 betreft het een dienstverband van 32 uur, waarbij je daarnaast 1 dag onderwijs volgt.

Het cursorisch gedeelte van de opleiding is modulair van opzet en wordt verzorgd door RINO Groep Leiden/Rotterdam (het onderwijs vindt plaats in Utrecht). Naast het verrichten van behandeling en diagnostiek bij Faas Psychologie en de opleidingsdagen bij de RINO Groep neem je deel aan teamvergaderingen, het multidisciplinair overleg, het indicatieoverleg en interne deskundigheidsbevordering (intervisie en lunchreferaten). Er vindt wekelijks werkbegeleiding plaats, eens per maand vindt er praktijkbegeleiding plaats en daarnaast heb je op meerdere momenten supervsie.
De combinatie van vier dagen werken, een dag opleiding en zelfstudie vergt veel tijd en energie. Het is goed om hier rekening mee te houden. Een uitstekende motivatie, flexibele- en leerbare houding zijn essentieel voor deze opleidingsplaats tot GZ-psycholoog.

Wat breng je mee?
Je beschikt over een academische opleiding tot psycholoog en beschikt over een LOGO-verklaring. Je bent leergierig en bereid om begeleid, opgeleid en getraind te worden. Je hebt een analytische instelling en bent flexibel en doortastend. Daarnaast is goed samenwerken in verschillende teams voor jou geen probleem.

Wij bieden jou?
Naast een interessante baan in een fijne omgeving en binnen een hecht team bieden wij een contract voor bepaalde tijd met zicht op onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-GGZ. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 60 afhankelijk van opleiding en werkervaring, hiernaast krijg je 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering. Ook bouw je pensioen op bij het pensioenfonds zorg en welzijn en bieden wij een tegemoetkoming in reiskosten voor woon- werkverkeer.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Procedure
Indien je interesse is gewekt, stuur dan voor 1 juli je motivatie en CV naar info@faaspsychologie.nl.In de eerste week van juli zal je horen of je wordt uitgenodigd voor een gesprek en de eerste gesprekken zullen in de tweede week van juli plaatsvinden.
Indien je nog vragen hebt over deze vacature, kan je contact opnemen met het secretariaat via nummer 071-5426143.

Photo by trendingtopics on Foter.com / CC BY


Laatste berichten

2020  
2019  
2018  
2017  
2016  
2015  
2014  
2013  
2012  
2011  
2010