Vacature office manager

10/11/2017 Vacature office manager

Kom jij ons team ondersteunen voor minimaal 20 uur per week vanaf uiterlijk 1 januari 2018?

De functie
Als office manager ben je de spin in het web van Faas Psychologie en heb je contact met de psychologen en cliënten van Faas Psychologie. Je biedt secretariële en administratieve ondersteuning aan de instelling en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Het profiel
Faas Psychologie is op zoek naar een kandidaat met minimaal hbo-denkniveau en bij voorkeur ervaring in management-ondersteunende werkzaamheden en organisatorische taken. Je beheerst Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Prezi volledig. Daarnaast spreek en schrijf je uitstekend Nederlands en Engels. Je werkt nauwgezet en gestructureerd. Je kunt goed overzicht houden en omgaan met de indeling van eigen werkzaamheden. Je hebt een zelfstandige, proactieve houding en bezit zeer goede sociale vaardigheden. Je ziet toe op de tijdsbewaking en prioriteit van de processen, waarbij resultaatgerichtheid bij jezelf hoog in het vaandel staat. Als flexibel en stressbestendig persoon werk je zelfstandig, maar ook in teamverband.

De taken van de secretaresse zijn: 
- eerste telefonische aanspreekpunt (telefonische bereikbaarheid)
- behandelen van aanmeldingen van cliënten
- agendabeheer van directeur en psychologen
- verantwoordelijk voor elektronisch patiënten dossier
- beheren van wachtlijst
- verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen en de bijbehorende taken
- verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande post (brief en digitaal)
- verantwoordelijk voor kwaliteitsmanagementsysteem
- beheren en bestellen van materialen
- aanspreekpunt voor reserveren van ruimtes
- deadlines in de gaten houden
- ondersteunen bij de financiële administratie
- bieden van administratieve ondersteuning
- ondersteunen bij contact met zorgverzekeraars

Ons aanbod
Je werkt in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Leiden. Je werkt in een leuk en enthousiast team. Je hebt een dienstverband van minimaal 20 uur per week. In eerste instantie krijg je een aanstelling voor zes maanden. Het salaris wordt in overleg vastgesteld. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en 20 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband. Arbeidstijden zijn in overleg.
We zijn op zoek naar iemand bij voorkeur vanaf 1 januari 2018  met de mogelijkheid om in december reeds enkele dagen in te werken.

Solliciteren
Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren vòòr 10 december 2017. Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een selectie op brieven en CV's volgen één of enkele gesprekken.
Stuur je e-mail, met je motivatie en CV naar info@faaspsychologie.nl.


Laatste berichten

2020  
2019  
2018  
2017  
2016  
2015  
2014  
2013  
2012  
2011  
2010