Vacature - Gastvrouw/Gastheer

04/10/2021

Voor onze nieuwe praktijk in Voorburg zijn wij op zoek naar een gastheer/gastvrouw

Faas Psychologie staat voor een exclusieve zorgbeleving. Dat houdt in dat patiënten in een prettige en veilige omgeving terecht komen en geholpen worden door hoogopgeleide en ervaren psychologen en psychotherapeuten. Voor de mensen die bij ons werken betekent dit dat we zorgen voor een prettige werkplek en een bedrijfscultuur waarin groei en ontwikkeling centraal staan.

Nieuwe vestiging in Voorburg

In verband met de opening van een nieuwe vestiging zijn we een nieuw team aan het samenstellen en op zoek naar een gastvrouw/ gastheer. De praktijk bevindt zich in Voorburg aan de Herenstraat 2, direct gelegen aan het voormalige landgoed Vreugd en Rust. Het betreft een fulltime functie waarbij we de voorkeur geven aan 40 uur per week. Als gastvrouw/gastheer vervul je een sleutelrol bij Faas Psychologie.

Functiebeschrijving

Jij bent het aanspreekpunt voor onze patiënten en het gezicht van Faas Psychologie. Je beantwoordt vragen van patiënten en ondersteunt het secretariaat. Jij zorgt ervoor dat de patiënt zich thuis voelt en met een goed gevoel de deur uit gaat. Samen met een fantastisch team speel je een cruciale rol binnen de exclusieve zorgbeleving die we onze patiënten bieden.

 

“Elke dag met een warm gevoel en met veel waardering naar je werk gaan en deel uitmaken van een jong en dynamisch team dat het verschil maakt in het leven van anderen.” Ellen van der Meer – gastvrouw bij Faas Psychologie

 

Over Faas Psychologie

Faas Psychologie bestaat inmiddels ruim tien jaar en is uitgegroeid tot een dynamische praktijk. We staan voor een exclusieve zorgbeleving en geloven dat we dit kunnen bereiken door het bieden van een prettige werkplek. Het team van professionals bestaat uit klinisch psychologen, psychiaters, psychotherapeuten, GZ-psychologen, basis psychologen en een huisarts. We zijn gevestigd op het landgoed Ter Wadding te Voorschoten en openen per 01-04-2022 een prachtige nieuwe vestiging in het rijksmonument aan de Herenstraat 2 te Voorburg.

Functie-eisen

We zoeken een energieke collega die verantwoordelijkheden naar zich toetrekt én zich onderscheidt in communicatie, professionaliteit en klantgerichtheid.

 • Je ben enthousiast, energiek en sociaal
 • Je kunt goed ‘multitasken’ en op de drukste momenten functioneer jij op je best
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar

Wat we bieden

 • Een supergezellige, informele werksfeer en een fantastisch team
 • Veel afwisseling en veel ruimte voor zelfinitiatief, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Een contract voor onbepaalde tijd en een marktconform salaris
 • Deze functie is ingedeeld in FWG-20 (CAO-GGZ)
 • Een heerlijke werkplek in het Centrum van Voorburg
 • Uitstekende parkeergelegenheid en bereikbaarheid met openbaar vervoer
 • Bedrijfsuitjes, sportmogelijkheden, massage, vers fruit en heerlijke koffie

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan zien wij jouw reactie graag uiterlijk 31 oktober tegemoet en hopen we snel kennis te maken. Je kunt je sollicitatie sturen naar info@faaspsychologie.nl. Voor aanvullende informatie over de functie kan je contact opnemen via telefoonnummer 071-5426143.


Laatste berichten

2021  
2020  
2019  
2018  
2017  
2016  
2015  
2014  
2013  
2012  
2011  
2010