Eerstelijnspsychologische zorg

01/01/2012

Bij Faas Psychologie kunt u ook terecht voor algemene eerstelijnspsychologische zorg

Faas Psychologie is een eerstelijnspsychologische praktijk. Wij pakken samen met u uw psychisch probleem concreet en praktisch aan. Een paar gesprekken zijn vaak al voldoende om u weer op weg te helpen. Denk niet te lang dat u het zelf moet oplossen of dat uw probleem niet erg genoeg is. Juist als u er tijdig bij bent, kunt u goed geholpen worden.
Een bezoek aan Faas Psychologie moet zo weinig mogelijk tijd kosten en daarnaast een prettige beleving zijn. Voor zover je kunt genieten van zorg, spelen kwaliteit en het voldoen aan persoonlijke wensen hierbij een grote rol.

Iedereen kan terecht bij Faas Psychologie. Wij zijn toegankelijk voor een breed publiek qua leeftijd, opleidingsniveau en achtergrond.

U kunt onder andere terecht bij ons met de volgende klachten:
-Relatie/gezins-/opvoedingsproblemen
-Spanningsproblemen
-Depressie
-Werk- /studieproblemen
-Burn-out / overspannenheid
-Identiteitsproblemen
-Fobie /dwang /angst / paniekaanvallen / hyperventilatie
-Somatische klachten
-Traumaverwerking /rouw / scheiding
-Eetproblemen
-Agressie /assertiviteit

U kunt bij ons terecht voor individuele behandeling, partnerrelatiebehandeling, gezinsbehandeling en groepsbehandelingen.

Wij werken generalistisch en eclectisch. We maken gebruik van de technieken en gangbare therapeutische richtingen binnen de psychologie die de meeste kans op succes hebben. Samen met u wordt gekeken naar de best passende werkwijze en technieken. Er wordt onder andere gewerkt met cognitieve gedragstherapie, inzichtgevende therapie en systeemtherapie.
We werken klachtgericht. Uw klacht staat centraal en niet zozeer de eventuele achterliggende problematiek. We werken concreet aan het doel, namelijk dat u zelfstandig verder kunt en dat uw klachten verbeteren. 


Laatste berichten

2021  
2020  
2019  
2018  
2017  
2016  
2015  
2014  
2013  
2012  
2011  
2010