Lisa, 26 jaar jaar, recentelijk afgestudeerd


04/07/2018

Geen pretenties, geen gedoe, ik kon helemaal mezelf zijn.

Lisa

Mijn naam is Lisa, ik ben 26 jaar oud en recentelijk afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Via mijn huisarts ben ik bij Faas Psychologie terecht gekomen. Ik begon mijn behandeling in 2017, vanwege een aantal traumatische ervaringen in de familiaire omgeving, en kreeg ik Josje van den Heuvel als aangewezen behandelaar.

Wat mij al meteen opviel aan de behandeling is dat ik mij meteen 100% op mijn gemak voelde. Geen pretenties, geen gedoe, ik kon helemaal mezelf zijn. Alles kon besproken worden, zelfs als het soms niet als relevant voelde. Josje heeft mij helpen inzien dat wat ik voel er toe doet, dat ik niet altijd voor anderen hoef te waken, maar juist voor mezelf. Toen er na een paar maanden therapie zich nog een vervelende ervaring voordeed, wat bij mij redelijk de emmer heeft doen overlopen, heeft Josje mij onwijs goed geholpen. Samen, want naar mijn ervaring hebben we dit echt samen gedaan, hebben we aan mijn PTSS gewerkt door middel van gesprekken en eenmalig EMDR. En nu, na zo'n anderhalf jaar, gaat het goed en durfde ik voor het eerst te zeggen "dat verdien ik".

Ik heb mijn tijd bij Faas als enorm positief en behulpzaam ervaren en wil ook nogmaals mijn dank uiten aan alle medewerkers!

Deze naam is in verband met privacy gefingeerd.

 

Photo credit: Foter.com


Ervaringen