Corona virus

Zoals bekend heeft het coronavirus (officieel COVID-19) eind februari ook Nederland bereikt. Geen reden tot paniek, maar wel zaak om een aantal maatregelen te nemen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Om die reden is er vandaag besloten voorlopig geen mensen meer op de praktijk te ontvangen. Afspraken worden per direct via (beeld) bellen gedaan.

Uw afspraak zal op hetzelfde tijdstip plaatsvinden. Wij gaan alles in orde maken om alle gesprekken op een veilige manier via beeldbellen te kunnen laten plaatsvinden. 

Voor het beeldbellen is het van belang dat u plaatsneemt in een rustige ruimte waar u niet zal worden gestoord.  Zorgt u voor een computer met camera en microfoon en een goede internetverbinding. Test vooraf uw verbinding en of alles goed werkt.

Indien dit voor u niet mogelijk is, zal de afspraak telefonisch plaatsvinden. U krijgt voor aanvang van de afspraak een mail met daarin een link voor het beeldbellen. 

U dient gedurende uw afspraak telefonisch bereikbaar te zijn. Uw behandelaar zal twee maal proberen contact te zoeken. 

Het no showbeleid volgens onze algemene voorwaarden zal worden gehandhaafd indien u niet bereikbaar bent. 

 

Deze maatregel geldt tot nader orde, maar in ieder geval tot 31 maart. Wij zullen u via de mail op de hoogte houden.

Mocht u vragen hebben dan zijn wij telefonisch bereikbaar op 071-5426143.

 

Contact

Let op!!! Wij kunnen op dit moment helaas geen mensen meer in behandeling nemen voor de specialistische GGZ die verzekerd zijn bij (labels van) VGZ. Voor (labels van) Achmea geldt dit voor zowel de basis GGZ als de specialistische GGZ. Dit heeft te maken met het omzetplafond dat de zorgverzekeraars ons hebben opgelegd. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.


Met Menzis hebben wij geen contract en met CZ alleen voor de basis GGZ. Dit betekent dat de vergoeding afhankelijk is van uw polis. Indien u een restitutiepolis heeft, zult u 100% vergoed krijgen, bij een naturapolis kan dit percentage echter lager liggen. Indien er geen sprake is van een contract, wordt er geen omzetplafond gehanteerd, dus kunnen wij iedereen in behandeling nemen.

 

Aanmelden of het aanvragen van informatie kan op verschillende manieren:

-Online aanmelden
-Via het contactformulier
-Per e-mail
-Per telefoon. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 12:30 en tussen 13:00 en 16:00 uur. 

Wij kunnen uw aanvraag pas in behandeling nemen wanneer wij uw verwijsbrief in ons bezit hebben. U kunt uw verwijsbrief naar ons mailen, langsbrengen of versturen per post.

In geval van crisis dient u zich tot uw huisarts te wenden.

 

 Adres
Leidseweg 557
2253 JJ Voorschoten

Tel. +31(0)71-5426143
E-mail. info@faaspsychologie.nl
Web. www.faaspsychologie.nl
Faas Psychologie BV KvK 65232038
AGB-code praktijk 94058135

IBAN NL43 INGB 0007 1432 96

Zorgmailadres: 500067673@lms.lifeline.nl